Εταιρία

Η εκτυπωτική βιομηχανία «Γραφικές Τέχνες Στέφανος Καρυδάκης ΑΕ» δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 1966.

Μετά από 50 χρόνια ηγετικής θέσης στην αγορά, εξειδικεύεται πλέον σε ετικέτες πολυπροπυλενίου (IML), καθώς και σε καινοτόμες διαφημιστικές και προωθητικές εφαρμογές για υλικά όπως pp, pvc, pet.

Ο ιδρυτής, Στέφανος Καρυδάκης, ξεχώρισε από την αρχή της καριέρας του, χάρη στην ποιότητα και τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες και παραγωγές του. Αυτό το επίπεδο εδραιώθηκε, αναδεικνύοντας την εταιρία στην κορυφαία θέση στην Ελλάδα και επιβραβεύοντάς τη με βραβεία πανευρωπαϊκού και διεθνούς κύρους.

Η επαφή της εταιρίας με τα πλαστικά υλικά ξεκίνησε πριν 18 χρόνια, στην αρχή με προωθητικά υλικά, όπως αφίσες από pvc, κάρτες και πολυπρισματικούς φακούς. Πολύ σύντομα, αναγνωρίστηκε η ανάγκη για ετικέτες πολυπροπυλενίου για τις εφαρμογές του injection- και blow-molding. Ήταν τότε, που μία νέα τεχνολογία είχε μόλις γεννηθεί: το In Mould Labeling (IML).

Η έντονη έρευνα και λεπτομερής γνώση πάνω στα χαρακτηριστικά των διαφορετικών υλικών και τεχνικών ήταν οι προϋποθέσεις, για να επιτευχθεί η απόλυτη σταθερότητα στην εκτύπωση των ετικετών πολυπροπυλενίου. Παράλληλα, η κατανόηση της ιδιαιτερότητας στην παραγωγή των συσκευασιών κάνει τη συγκεκριμένη εξειδίκευση ακόμα πιο περίπλοκη και μοναδική.

Αυτό το know-how έχει εξελιχθεί πλέον σε μία καθημερινή διαδικασία, από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των 100 ατόμων, που δραστηριοποιείται στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των 7.800 τ.μ. στα Καλύβια Αττικής, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της παραγωγής ετικετών IML.

Η «Στέφανος Καρυδάκης ΑΕ» έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, HACCP και BRC.

Πολιτική ποιότητας σε PDF

RELATED

Μετάβαση στο περιεχόμενο